Най-малко 23 години затвор получи българинът Денис Бейтула, който намушка

...
Най-малко 23 години затвор получи българинът Денис Бейтула, който намушка
Коментари Харесай

Извънредна новина за Бейтула от България, заклал жена си и бебето им в Англия

Най-малко 23 години затвор получи българинът Денис Бейтула, който намушка брачната половинка си и 3-седмичния им наследник във Англия. Това написа „ Дейли мейл”.

БЛИЦ напомня, че Бейтула намушка сина си два пъти, след което атакува и брачната половинка си .

Румънката Андреа е получила шест прободни рани .

След нападението Денис Бейтула е позвънил на незабавен телефон. Когато на място в дома му пристигнала полиция, той единствено декларирал: „ Убих ги”.

Органите на реда разкрили ранените майка и бебе в къщата, в която живеело фамилията. Те са откарани незабавно в болница в доста тежко положение. Четири дни по-късно 3-седмичният Андрей е умрял.

Бейтула, който идва на Острова преди седем години, е наказан за ликвидиране и опит за ликвидиране от английския съд.



Според проверяващите главният претекст за нападението е ревнивост. Денис Бейтула бил извънредно могъщ и ревностен брачен партньор. Той забранил на брачната половинка си да се среща с нейни познати. Дори опитал да стартира работа в нейната компания, с цел да я държи под око.

Издъхна бебето, наръгано от "българина " Бейтула

Напрежението в фамилията ескалирало след появяването на новороденото. Българинът извънредно доста се дразнел на вниманието, което Андре обръщала на сина им.

Извънредна вест за Бейтула от България, заклал бебето си в Англия

„ Той не го е виждал като наследник, не е имал бащински усеща към него. За Бейтула детето е било противник. Заради тази ревнивост и нарцисизъм той прави това нападение”, обявиха от полицията.

Денис и Андреа се срещат през 2018 година във Англия. Няколко месеца по-късно румънката забременява, прецизира Нова телевизия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР