Най-малко 16 души са загинали при последните удари на Израел

...
Най-малко 16 души са загинали при последните удари на Израел
Коментари Харесай

Ивицата Газа: 16 загинали и 50 ранени след последните атаки

Най-малко 16 души са починали при последните удари на Израел против Ивицата Газа. Това съобщи TACC, като се базира на локални медии. Броят на ранените е към 50, отбелязва още организация " Фокус ".
До нова ескалация в района се стигна, откакто в нощта на 12 ноември Израел атакува дома на командващия радикалната палестинска формация " Ислямски джихад " Баха Абу ал-Ата. Той бе премахнат, а още трима бяха са ранени.
На сутринта на 12 ноември на няколко пъти в Тел Авив, Ришон Лезион, Бат Ям и Холон, както и в огромните градове Ашдод и Ашкелон в южната част на Израел и регионите, прилежащи на Ивицата Газа, бяха задействани сирени за заплаха от въздушни набези. Според израелското държавно радио Kan, против Израел са били изстреляни към 50 ракети, една от които е поразила жилищна постройка в южната част на страната. Няма постъпила информация за жертви.
В утринните часове на деня от територията на Ивицата Газа против Израел е нанесен нов „ масиран ракетен удар “, който провокира отговор от страна на военните на страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР