Най-малко 12 души са загинали и 43 са били ранени

...
Най-малко 12 души са загинали и 43 са били ранени
Коментари Харесай

Най-малко 12 души са загинали при пожар в автобус в Западна Индия

Най-малко 12 души са починали и 43 са били ранени при пожар в рейс на автомагистрала край град Нашик в Западна Индия, заяви Асошиейтед прес.

Автобусът се е запалил след конфликт с камион и е изгорен изцяло. Катастрофата е станала към 5:00 ч. локално време, когато множеството от пасажерите са били заспали, заяви полицията.

Живеещи наоколо хора незабавно са отишли на мястото на нещастието, само че не са могли да оказват помощ, тъй като целият рейс към този момент е бил обзет от пламъци. Спасителната интервенция е почнала, откакто противопожарната работа и полицията са потушили огъня. Причините за пожара се проверяват.

Премиерът Нарендра Моди сподели, че е сломен. " Дано ранените се възстановят допустимо най-бързо. Местната администрация прави всичко допустимо, с цел да помогне на потърпевшите ", написа той в " Туитър ".

Нашик е ситуиран на 200 километра североизточно от Мумбай, столица на щата Махаращра.

Всяка година стотици хиляди хора умират или получават пострадвания по индийските пътища. Повечето катастрофи стават поради безконтролно шофиране, зле поддържана инфраструктура и остарели транспортни средства.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР