Най-малко 12 души са ранени в Херсонска област след масирана

...
Най-малко 12 души са ранени в Херсонска област след масирана
Коментари Харесай

Най-малко 12 загинали при нова руска атака в Херсонска област

Най-малко 12 души са ранени в Херсонска област след масирана съветска офанзива. Поразени са няколко учебни здания, индустриални пространства и медицински пункт в Берислав.

По информация на Генералния щаб, за миналото денонощие е имало 26 сражения сред враждуващите сили. Руснаците са съумели да пресечен ротацията на украинските сили в региона на Купянск, настояват съветски медии. Президентът Зеленски даде обещание повече и по-активни дейности против Русия - освен като наказания, само че и на фронта.

Междувременно Русия упрекна Съединените щати, че са взривили газопровода " Северен поток ". По време на съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, съветският непрекъснат представител в организацият Василий Небензя, съобщи, че задачата на Вашингтон е била да резервира въздействието си в Европа, която се нуждае от съветските енергийни запаси.

По думите му се появяват от ден на ден доказателства, че диверсията е дело на американците. Представителят на Съединените щати отвърна, че Москва може и да упорства за независимо следствие, само че към този момент упреква избрани страни за случилото се.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР