Най-малко 11 човека бяха убити и 15 ранени на руски

...
Най-малко 11 човека бяха убити и 15 ранени на руски
Коментари Харесай

Касапница в Русия - при стрелба на руски военен полигон са убити 11 доброволци, а 15 са ранени

Най-малко 11 индивида бяха убити и 15 ранени на съветски боен полигон, откакто двама въоръжени нападатели откриха огън по група доброволци, подготвящи се да се бият в Украйна, съобщи Ройтерс, като се базира на казионната РИА " Новости ".
 
Държавната пропагандистка организация цитира известие на военното министерство в Москва, съгласно което двамата нападатели са били премахнати след офанзивата в югозападната съветска Белгородска област до границата с Украйна. Ведомството добавя, че нападателите произхождали от някогашна руска република, само че не дава повече детайлности.
 
" По време на образователни стрелби с лица, изразили непринудено предпочитание да вземат участие в специфичната военна интервенция (срещу Украйна), терористите откриха огън с леки оръжия против личния състав на частта ", афишират от министерството.
 
" В резултат на стрелбата 11 души бяха съдбовно ранени. Други 15 индивида с пострадвания с друга тежест са откарани в здравно заведение ", се прибавя в известието, съобщи Българска телеграфна агенция.
 
Асошиейтед прес добави, че двамата нападатели са били част от групата доброволци по време на огнева подготовка.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР