Най-лошото, което могат да направят, е да продължат да управляват,

...
Най-лошото, което могат да направят, е да продължат да управляват,
Коментари Харесай

Борисов: Питайте правителството има ли парапет в Солун, аз пратих хора и парапет - няма

" Най-лошото, което могат да създадат, е да продължат да ръководят ", това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в Ямбол.

По думите му може да се направи по този начин, че у нас горивата да бъдат по евтини.

" Бизнесът ще работи по-добре, а няма да ви се подвига хляба ", продължи той.

" Мисля, че Латвия през вчерашния ден вкара подобен закон, който предложих на Политическа партия - че би трябвало да имаме на 100% диверсификация на съветския нефт. За август прогнозата за газа е 40%, на техния - партиен КЕВР ", нападна още веднъж някогашният министър председател.

" Това не е правова страна, това не е безпристрастен регулаторен отговор. За август нямате прогноза, а тя е с 40% повече. Няма от къде да докарат газ и по тази причина желаят бързо да избягат. Искат да си върнат реториката от преди две години, с цел да си спасят партията ", съобщи той във връзка с обстановката с природния газ у нас.

" Вече копаят дъното, няма оправяне. Радев в този момент знае какво ще му причинят и по всякакъв начин желае партиите да се схванат ", продължи още водачът на ГЕРБ.

По думите му единственият излаз от рецесията са бързи избори и устойчиво ръководство, което ще притегли нови вложители.

Той прикани за моментална индексация на цените у нас.

" Нито съм имал кюлчета, нито съм имал къща. Въпросите и отговорите са към държавното управление. Има ли парапет, тъй като аз съм пратил хора и парапет - няма ", съобщи Борисов във връзка на записа от Солун, на който се твърди, че са Кирил Петков и Лена Бориславова.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР