Най-лесното нещо на света е да изманипулираш иначе древния, но

...
Най-лесното нещо на света е да изманипулираш иначе древния, но
Коментари Харесай

Тъпаци, спретнаха ни втори Костинброд

Най-лесното нещо на света е да изманипулираш другояче античния, само че доста неприятно потърпевш от кемтрейлса български електорат. Питайте който желаете – от сценаристите на „ нуклеарното “ „ Ку-ку “, през доцент Мангъров, до екстрасенса-педофил Деси. Трябват ти три детайла – една телевизия, едно камикадзе и една прокуратура. И балъците лапат кукичката до сливиците като плеймейтка – обилно предложение от член на журито.

Номерът с фамозните кодове на изборните машини, които Кирил Петков криел в долните си гащи толкоз безскрупулно, че даже Лена Бориславова нямала право да ги пипа, е 1:1 рециклаж на дебилния цирк от преди съвсем 10 години в Костинброд. Партизанинът-детектив този път не се споделя Мая Манолова, а Георги Свиленски. Иначе драмата се повтаря малко по малко даже не като фарс, а като урок по оживление на крайниците за лоботомирани тв фенове.

Всичко стартира с „ БОМБА “ и „ ШОК “, дава обещание да преобърне политическата ни система, а най-после спихва и се не помни като циците на фолкпевица, изкарала 3-месечен курс на лекуване при доктор Емилова. Медийният звук затихва последователно, образува се проформа някакво дело за дребно длъжносто нарушаване и то мухлясва в някоя директория. Така беше тогава, тъй че стане и в този момент.

А стартът беше насочен. Ники Бареков се появи в ефир с трептящ глас и бяла ризка и разгласи, че в Костинброд са открити 350 хиляди изборни бюлетини, подготвени за експедиция, с които щяла да се извърши грандиозна имитация на изборите в интерес на ГЕРБ. „ Сигурен съм, че Цветанов и Борисов няма да ме оставят - ще ме убият и 7-годишното ми дете ще остане сирак ”, проплака тогава дългият поборник. И отпътува да става евродепутат, а синчето му освен, че не е сираче, ами се снабди с 10-ина братчета и сестричета. Значи Бойко и Цецо освен не са го умъртвили, ами даже и по един ритник в ташаците не са му отпрали.

Всичко живо изригна: „ невиждан скандал, който визира самото битие на българската страна ”, „ опит за държавен прелом и принудително завладяване на властта “, какво ли още не. Прокуратурата даде специфична конференция и разгласи, че поема случая с необикновен, с първи, с цивилизационен приоритет. И какво се случи? Получихме един огромен, стърчащ, кльощав междинен пръст.

Миналата седмица Георги Свиленски по време на разискването на второ четене на измененията в Изборния кодекс, сякаш повърхностно подмятна, че Кирил Петков му предложил в случай че Българска социалистическа партия се откаже от хартиените бюлетини, той да им даде „ кодовете “ за машините. Кои кодове, бе, пинкода от дебитната карта на Линда ли? Кода за лабораторния тест за бременност на Лена? Няма значение. Настъпи дребен, само че изчерпателен апокалипсис. Прокуратурата се самосезира, Корнелия крещи, Тома Биков къса ризи, Деси Атанасова плаче за поруганата народна власт.

Преди десетилетие оказа, че „ готовите за урните “ 350 000 бюлетини в Костинброд в действителност са няколко купчинки насъбрани в цялостен безпорядък по пода хартийки, които няма никакъв реален метод те да бъдат употребявани за замяна на изборните резултати. Точно същият излаз ни чака и с кодовете на Киро. И всичко ще свърши с няколко псувни по прокуратурата, която не може един обвинителен акт да сформира. Само дето това не е и задачата. Целта е да ни създадат на идиоти, а тая работа отново се оказа прекомерно лесна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР