Най-красивото нещо на Коледа са детските усмивки, които ни показват,

...
Най-красивото нещо на Коледа са детските усмивки, които ни показват,
Коментари Харесай

Деца от „Българската Коледа“ украсиха елхата в президентството

Най-красивото нещо на Коледа са детските усмивки, които ни демонстрират, че би трябвало да бъдем положителни, че всеки от нас има потребност от поддръжка, от добра дума и изключително от протегната ръка в мигове на тествания. Това съобщи президентът Румен Радев пред деца, чието лекуване се подкрепя от "Българската Коледа ". Днес те посетиха "Дондуков " 2, с цел да украсят дружно с президента и брачната половинка му Десислава Радева елхата в постройката на президентството.

Децата увериха президента, че към този момент са изработили празнична декорация и са написали писмата си до Дядо Коледа, а той посочи, че елхата на "Дондуков " 2, която дребните посетители украсиха, е чудесна, тъй като "грее " с въображението и фантазиите на децата.

По негови думи Коледа е най-светлият празник, тъй като носи доста религия и вяра. Украсяването на коледното дърво в президентството е част от акцията "Българската Коледа ", която се организира под патронажа на президента. Целта на шестнадесетото издание на благотворителната самодейност е да помогне на децата с тежки болести и увреждания, като обезпечи модерна високотехнологична инсталация и сложна грижа за тях. По време на коледното празненство дребните посетители създадоха коледни играчки дружно с Лили Боянова, писаха писма до Дядо Коледа с Мариана Векилска, украсиха коледни сладки и джинджифилова къща с готвачите от "Мастършеф ".







Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР