Най-красивата водеща в bTV - Виктория Петрова, до дни си

...
Най-красивата водеща в bTV - Виктория Петрова, до дни си
Коментари Харесай

Виктория Петрова сменя професията, няма да повярвате с какво се захваща

Най-красивата водеща в bTV - Виктория Петрова, до дни си взима дипломата за микробиолог! 45-годишната журналистка приключи в Нов български университет забавната компетентност, която е независима биологична просвета, чийто предмет е проучването на най-малките живи същества на нашата планета - микроорганизмите, които включват и вирусите. Именно заради този факт шегите в нюзрума към хубавицата са на тази тематика: " Вики, по какъв начин да се вардя от новия вариант на Коронавирус? ", " Кога да включа антибиотик в лекуването си? " и така нататък

За синеоката брюнетка това е четвърто обучение - тя има магистърски степени още по философия и история от СУ и публицистика. Завършила е и курс по право към Великотърновския университет.
 Журналистката и Кралев се разделиха тази година Журналистката и Кралев се разделиха тази година
Освен че доста знае, Петрова сега е и учител в Нов български университет в два курса - единият е " Телевизия и радио ", а другият е " Телевизионен нюзрум ".

Познанията на Вики са доста, като единственото, от което не схваща, е спорт. Въпреки това съгласно близки до нея сега водещата е ухажвана от известен състезател, който от години си падал по нея, само че скрито.

След като се раздели с някогашния състезателен министър Красен Кралев, с ърцето на новинарката към този момент е свободно , само че Петрова е една от най-ухажваните дами в медията и е въпрос на време да се появи на публични събития с мъж до себе си.

Вики е била омъжена преди години за оператора Добромир Иванов, само че бързо схванала, че двамата не си подхождат, и следва бракоразвод. Запознати с интимния живот на Вики Петрова настояват, че слуховете за нейни връзки с сътрудници от малкия екран са безпочвени и погрешни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР