Най-красивата родна полицайка е бременна с второ дете, научи агенция

...
Най-красивата родна полицайка е бременна с второ дете, научи агенция
Коментари Харесай

Обявената за най-секси полицайка Йоана от Враца бременна с второ /снимки/

Най-красивата родна полицайка е бременна с второ дете, научи организация BulNews. Изумителната Йоана Петрова, от Икономическа полиция във Враца, заяви за щастливата новина в навечерието на Коледа.
"Ето го и нашия коледен подарък! Малък, съвсем неосезаем, само че на цели 21 седмици. Подарък - нов живот! Изпълнен с безгранична обич, смисъл, благополучие, отдаденост и фантазии! Защото на Коледа стават чудеса! ", написа хубавицата в обществените мрежи и показа фотосесия дружно със брачна половинка си и първородната си щерка Алена. На фрагментите се виждат и фотоси от видеозона.
Полицайката се чака да роди в края на пролетта. Лъчезарната дама се омъжи за дългогодишния си другар Мартин през есента на 2019 година на скромна гала в столицата. Двойката е от Враца, само че неотдавна живее в София, където ще отглеждат децата си. Пандемичната 2020 година донесе доста благополучие на очарователната Йоана, която роди първото си дете през април, а седмици по-късно съумя да вземе втората си магистърска тапия от Софийския университет.
"Имах шанса да родя и да се дипломирам по време на зараза. Но без значение от компликациите значимото е да намираме позитивното в цялата заобикаляща ни обстановка. Днес е извънредно прекрасен ден за мен заради няколко аргументи: едната баба на Алена има рожден ден, Алена има имен ден, а аз се дипломирах, въпреки и без тържествена гала. Получих задоволство от поставените и, несъмнено, реализирани цели. И знам, че тази втора магистратура е единствено началото на нещо огромно ", показа Петрова незабавно след дипломирането си.
Само месец откакто даде живот на щерка си, полицайката наподобява повече от съвършено и е свалила всички насъбрани през бременността килограми. Самата Йоана споделя, че здравословното хранене и медитация са главната причина да наддаде малко през 9-те месеца и по-късно да смъкна всичко едвам за 7 дни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР