Най- красивата абитуриентка за 2013 година Мария Грозданова е приета

...
Най- красивата абитуриентка за 2013 година Мария Грозданова е приета
Коментари Харесай

Красивата Мария от Френската по стъпките на Уилям и Кейт

Най- красивата абитуриентка за 2013 година Мария Грозданова е призната в университета, където принц Уилиам среща бъдещата си брачна половинка Кейт Мидълтън- Сент Андрюс, в сложната компетентност тероризъм и политическо принуждение.

Мария показа пред " Марица ", че моделството й е занимание и в случай че се занимава единствено с това не би се чувствала изцяло приключена и щастлива, по тази причина хубавицата се е посветила най-вече на образованието и кариерата си. Пловдивчанката има първокласна бакалавърска тапия по политика и интернационалните връзки в влиятелния Royal Holloway, University of London.

В момента Мария се занимава с киберсигурност - попречване на интернационалните спорове и терористичните офанзиви в интернет. Красавицата довери, че макар триумфите в Англия, Пловдив извънредно й липсва. " Липсват ми хората, залезите от трихълмето, калдъръмените улички в Капана, летните вечери на гребната база, оживлението, само че и домашният уют и спокойствието! ", разкри тя.

Мария мечтае някой ден да се върне в България и образованието и качествата й да бъдат оценени и потребни за обществото ни. Красавицата се обръща към всички млади девойки със съвета да наблегнат на духовото си израстване, тъй като визията е преходна, а интелектуалното развиване остава за цялостен живот. Пловдивчанката е живяла и в Брюксел, знае британски, френски и малко съветски.

Мария е щастливо обвързана с капиталов банкер. За него показа, че я е сграбчил с добрина, откровеност, възприятие за комизъм и извънреден разсъдък.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР