Най-искрените и красиви, те са най-добрите жени. Те са искрени и

...
Най-искрените и красиви, те са най-добрите жени.
Те са искрени и
Коментари Харесай

Прекрасни! 3-те най-идеални зодии според астролозите

Най-искрените и красиви, те са най-хубавите дами.

Те са откровени и прелестни и без подозрение от тях стават най-хубавите съпруги. Все още се съмнявате в избраницата си, тогава прочетете това. Ако тя е една от трите изброени, отхвърлете подозренията си.

И по този начин, ето го топ 3 на идеалните дами съгласно зодиака:

1. Телец – това не е просто същинска жена, това е супер жена!

В нея има всичко, с което майката природа може да подари на нежния пол. Красива, грациозна, постоянно свежа и очарователна, със спокоен мек взор и плавни, премерени придвижвания, тя провокира най-приятните страсти.

Компанията й е приятна и спокойна. Тя е толерантен слушател, тънък и прелестен сателит, с многолюден разум и не позволява никакви груби и внезапни изявления по непознат адрес.

Жените Телец са желан обект от мощния пол. Те са отлични спътници в живота, почитат мъжа и не претендират за водеща позиция в фамилията. Те обаче не унижават дамата в себе си и се държат с огромно достолепие. Жената Телец вижда своята житейска цел в това да служи на половинката си като надеждна опора, да ръководи добре къщата и да бъде примерна майка.

От представителките на тази зодия най-често излизат отлични домакини.

В къщата на Телеца постоянно царува цялостен ред, „ хирургическа “ непорочност, интериорът е хубав и основан с доста усет. Къщата е уютна, постоянно мирише добре, цялостна с цветя. Тези дами се отличават с спестовност, само че все пак в дома постоянно има всичко.

Децата имат огромно значение в живота на дамата Телец. Тя им дава цялото си свободно време, цялата си обич и любов.

В нейната компания децата усещат надеждна отбрана, тя е подготвена да помогне със съвет и дело всеки миг. Не е изненадващо, че майките Телец, в очите на децата си, постоянно са благи другари, с които могат да споделят най-съкровеното си. Жената Телец дава отличен образец за обич и преданост към дъщерите и синовете си.

2. Жените Скорпион се отличават с убеденост в себе си

Красота, прелест, сила, тайнственост, храброст, пристрастеност, увереност, напорист дух, мъжки метод на мислене.

Те безусловно са обзети от жизнеспособност, тъй че имат неизкоренима потребност да им намерят някакво приложение на своята сила. Не е изненадващо, че Скорпионките са склонни да подхващат рисковани пътувания, да вземат участие в комплицирани и даже рискови планове и да се втурват стремително в завършения.

Жената Скорпион по принцип се изправя пред доста тествания, само че с помощта на големия си физически и нравствен капацитет, нейната мощ на духа е доста сложна за разтрошаване. След провали, в случай че има такива, представителката на този знак не се отхвърля, а бързо се опомня, връщайки се на предходните си позиции.

В дома на дамата Скорпион постоянно царува безупречна непорочност, животът в него е удобен, а интериорът е основан по подобен метод, че да не оставя подозрение по отношение на отличния усет на домакинята и любовта, която изпитва към дома си.

От дамите, родени под това зодиакално съзвездие, излизат положителни майки, които, от една страна, развиват своята воля, жизнеспособност, приготвят ги за сложния предстоящ живот, а от друга основават удобни условия за демонстрация на увлечения и гении.

Скорпионите са огромни ценители на човешката природа и това им качество намира приложение при развъждането на деца. Майките от тази зодия оказват помощ на децата да вземат решение проблемите си, да проучват сложните обстановки, да избират почтени другари и дават на практика препоръки.

За своя брачен партньор дамата Скорпион е същият добър консултант. Кариерата на брачна половинка й, неговата обществена позиция не е без значение за нея. Тя е подготвена да принесе всевъзможни жертви на олтара на триумфа на брачна половинка си, подготвена е да го поддържа с цялата си присъща просветеност и сила. От тази позиция тя безспорно може да бъде наречена вярна брачна половинка.

3. Жените под знака на Водолея са надарени с изострен разум

Очарование, елегантност, великолепие. Те имат ослепителен, удивителен външен тип и често  в компанията са, в случай че не най-красивата, то най-интересната. Много дами Водолей се характеризират с необикновен метод на обличане: със същия триумф те могат да носят нещо от бабината ракла и отговарящо на най-новия взор на модата. Същите крайности могат да се появят при прическите и те безусловно ще се разграничават от останалите.

Жените от тази зодия имат присъща дарба да се приспособяват към всяка обстановка, към всевъзможни условия, в това число с помощта на чудесно развитата си вътрешен глас. Смята се, че Водолеите имат дарбата да плануват тъкмо бъдещите събития. Жените с такива качества през Средновековието нормално са били жертви на инквизицията.

Не всеки може да разбере за какво Водолеят работи или мисли по един или различен метод. За да се приближи до разбирането на вътрешния свят на тази жена, човек също би трябвало да живее за утрешния ден.

Устремеността към бъдещето въобще не пречи на дамите Водолей да летят в облаците, да не бъдат мързеливи, само че да работят съзнателно. Много, в случай че не всичко, те са в положение да постигнатсъс личните си ръце. Блясъкът, изяществото, присъщи на представителите на този знак, се демонстрира даже в дребни, незначителни каузи.

Водолеите са доста толерантни и ревността в очите им е фатализъм. За представителката на тази зодия мъжът няма да бъде обичан поради добра материална сигурност или триумф в кариерата. Много по-важно за нея е умеенето да бъде неин предан, добър другар, другар на приятелите си.

Жените Водолей виждат бъдещето на своите избраници и им оказват помощ да осъществят капацитета, даден от природата, слагат своите усеща и интелектуални качества в услуга на това.

Тя няма да шпионира брачна половинка си, няма да се изтезава в съмнения, само че няма и да елементарни невярност.

Общителните и очарователни представителки на този знак постоянно имат доста посетители в къщата.

Когато дамата Водолей има дете, заради своята естествена въздържаност, тя не демонстрира плевел възторг за това и не показва намерено какъв брой обича бебето си. Обаче от най-ранна възраст той ще бъде персона за нея; дамата Водолей няма да накаже детето, само че и няма да бъде прекомерно покровителствена.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР