Най-интересното от новия брой на вестник Марица. Пловдив може да остане

...
Най-интересното от новия брой на вестник Марица.
Пловдив може да остане
Коментари Харесай

Четете в Марица: Пловдив може да остане под вода заради дж...

Най-интересното от новия брой на вестник " Марица ".

Пловдив може да остане под вода поради джунглата в Марица

Пловдив може да остане под вода при продължителни проливни дъждове, както към този момент се случи през 2005 година, предизвестяват специалисти. Речното корито на Марица в чертите на града, което е дълго 12 км, прилича джунгла, изключително до жп моста и Адата.

Зад атентата евентуално стоят украинските спецслужби, само че под английски контрол.

Това сподели в изявление за " Марица " анализаторът Боян Чуков във връзка гибелта на Даря Дугина. Той не изключва в обозримо бъдеще да има още атентати против съветския хайлайф. Какво сподели още Чуков четете в изявлението на следващия ден.  

Доц. Стефан Шилев втори в Пловдив, Чолаков - трети,  Шуманов - пети

Бившият началник на Регионална инспекция за опазване на околната среда и ексдепутат доцент Стефан Шилев, който преподава в Аграрния университет, е на второ място в пловдивската листа на ГЕРБ, сподели регионалният координатор на партията в Пловдив Иван Тотев. кои са останалите в листата четете на следващия ден в " Марица ".

Promenada остава най-мащабният план за мол в страната  

Висока интензивност на пазара на комерсиалните площи още веднъж сложи Пловдив на челните места в страната. Градът води класациите с огромните си планове, този път в областта на комерсиалните паркове, регистрират анализаторите на CBRE.

„ Promenada Mall By Nepi Rockcastle “, който би трябвало да бъде построен в региона на Сточна гара, остава един от най-мащабните за страната планове със своите близо 60 000 кв.м. Инвеститорът NEPI обаче разгласи нов пусков период на обекта и той е в края на 2024 година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР