Най-голямата световна крипто борса Binance е удостоена с важните сертификации

...
Най-голямата световна крипто борса Binance е удостоена с важните сертификации
Коментари Харесай

Binance е сертифицирана с ISO за информационна сигурност

Най-голямата международна крипто борса Binance е удостоена с значимите сертификации ISO 27001 и ISO 27701 за ръководство на осведомителната сигурност и ръководство на информацията за дискретност в три юрисдикции в Европа и Близкия изток: Франция, Бахрейн и Обединените арабски емирства (ОАЕ). Binance е получила документите ISO 27001 и ISO 27701 за осъществяване на интернационално приетите стандарти за ръководство на осведомителната сигурност и ръководство на информацията за дискретност. Изграждането на надеждни ограничения за сигурност и дискретност постоянно е бил значим приоритет за компанията, а тези сертификации са доказателство за поредните ни старания в тази област.

A-LIGN, външният инспектор – сътрудник по сигурност, на който се доверяват над 4 000 световни организации за помощ в намаляването на кибер опасности – присъди двата ISO документа на Binance след детайлна и всестранна оценка на областите за сигурност и дискретност в интервенциите на компанията.

Информационна сигурност и отбрана на данните в Binance

Според Джими Су, Главен офицер за сигурност в Binance, ръководството на осведомителната сигурност е сериозен аспект за актуалните организации. С приемането на тези интернационално приети сертификации Binance демонстрира, че е открила ефикасни контроли и отбрани в тези основни области. Су добави: " Потребителите на нашата платформа могат да бъдат уверени, че техните активи и информация са предпазени в сходство с най-новите световни стандарти. Разполагаме с екип от извънредно опитни експерти по сигурност, които непрестанно усъвършенстват, приспособяват и иновират, с цел да обезпечат, че Binance остава на челната позиция в гарантирането на сигурността на блокчейн екосистемата. "

Стивън Томпсън, основен офицер за отбрана на данните в Binance, показа, че екипът за отбрана на данните на компанията работи тясно с други екипи – в това число отделите по сигурност, правни въпроси, сходство и интервенции – с цел да подсигурява, че Binance дава отговор на най-строгите световни условия за дискретност. " Радваме се да забележим, че напъните на нашите екипи са възнаградени с тези без значение упълномощени сертификации. Това е значима вехта за нас в Binance, до момента в който продължаваме да напредваме в стандартите за сигурност и дискретност в блокчейн пространството ", означи той.

Активно противопоставяне на рисковете и разширение на географското покритие

В бъдеще Binance ще предстои на годишни мониторингови одити, с цел да подсигурява продължаващото сходство със заложените стандарти в сертификациите ISO 27001 и ISO 27701. Също по този начин има проекти за разширение на сертификациите на други райони и приемане на спомагателни интернационално приети сертификации за сигурност, дискретност и сходство с всички стандарти. Подлагането на одити от трети страни на нашите практики по сигурност и сходство на стандартатите е част от по-широката ни ангажираност към построяването на доверие и надеждност в блокчейн екосистемата посредством съблюдаване на индустриални стандарти и регулации.

За Binance

Binance е водещата блокчейн екосистема в света и снабдител на инфраструктура за криповалути, което включва и най-голямата по оборот борса за криптовалути. Спечелила доверието на милиони консуматори по целия свят, Binance е отдадена на увеличението на свободата на парите за потребителите и основаването на си на необятно портфолио от крипто артикули и оферти като търгуване и финансиране, крипто обучение, разбори на пазара, вложения и поддръжка за стартъпи, децентрализирана инфраструктура, щедрост и поддръжка на положителни дела по целия свят. За повече информация може да посетите   
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР