Най-голямата сила на жените в бизнеса е това, че са

...
Най-голямата сила на жените в бизнеса е това, че са
Коментари Харесай

Велислава Димитрова: Най-голямата сила на жените в бизнеса е това, че са жени

Най-голямата мощ на дамите в бизнеса е това, че са дами. Шестото им възприятие, интуицията и методът на разсъждаване са голямо предимство. Това сподели бизнес дамата Велислава Димитрова в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “.   Тя взима наградата за " Бизнес жена на годината “ в две посоки. " Беше извънредно огромна изненада и самопризнание към мен, за нещата, които върша, и най-много за метода, по който мисля. Едната премия беше за плана ни, който беше в зародиш, само че моята визия за тази компания е впечатлила много хора. Винаги съм знаела, че съм основана за нещо огромно. Непрекъснато се стремя към триумфите, към постигането на повече. Отдавна съм наясно със своите качества и с това, което искам да реализира. Един живот не ми стига за всичко, с което искам да се занимавам “, споделя Велислава Димитрова.  

Казва, че най-ценното нещо в живота й са неуспехите, тъй като те образуват личността й. " Няма нещо, което да ме е научило на повече неща от неуспехите. Те са ме построили като човек. Под провали имам поради в действителност дъното. За мен това е най-прекрасният урок и по тази причина не изпитвам никакъв боязън, тъй като знам, че даже нещо да не ми се получи, незабавно светва една лампичка, която отсега нататък е мощ “, споделя Велислава Димитрова.   

Независимо дали предприемачът гради бизнеса си самичък или в партньорство, най-важното съгласно нея е той да съумее да се пребори с егото си.  

" Колкото и провали или триумфи да има един бизнесмен, в случай че няма прочувствена просветеност, през която да ги пречупи по верния метод, тъй че да израсне, все едно е да сипваш във фунийка – нищо не се цялостни. Човек не би трябвало да се опасява да задава въпроси, да пита, даже да наподобява неуместно “, счита Димитрова. 

Модерната жена съгласно нея би трябвало да съумява да бъде всичко. " Просто се постанова да се представяме добре на всички места. Дали ще бъдеш зад печката, зад бюрото – няма никакво значение. Важна е силата, значимо е по какъв начин да го възприемаш. Ако за теб това да си стопанка, да гледаш прелестните си деца, семейство и чудесния си мъж е в действителност благополучие и наслаждение, това е твоята цел. Ако е значимо за мен да върша пари, да сътворявам работни места и да надупчвам света, това за мен е благополучие. Ако ти харесва да правиш и двете – дерзай, направи нещо ново, направи нов вид жена! Бъди всичко, в случай че желаеш! Просто би трябвало да спрем да се съобразяваме със стандартите “, счита Велислава Димитрова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР