“Най-голямата награда за мен е всичко онова, което имам –

...
“Най-голямата награда за мен е всичко онова, което имам –
Коментари Харесай

Мария с драматична изповед, призна за най-голямата си мечта

“Най-голямата премия за мен е всичко това, което имам – щерка ми Марая, деновете и имам кариерата си “, декларира искрено Мария, предава planeta.tv.

“Кариерата ми е всичко, за което съм мечтала. Тя ми дава всичко това, от което нуждая се като жена, като реализатор. Така че, поисквам си тази кариера да продължи още дълги години “.

Звездата на “Пайнер “ към този момент 18 години е част от най-голямата музикална компания в България и постоянно е била измежду топ имената в поп фолк жанра. Има ли Мария загадка при подбора на своите песни, тъй че те да допрян почитателите:

“Хитовете са въпрос на шанс, тъй като на мен може една ария да ми харесва и да откривам себе си чисто прочувствено, само че да не мога да докосна Вас. Песните се раждат от сърцето, а шлагерите са вашите обичани песни, уповавам се, че се срещаме някъде по средата “, признава тя.

Мария приказва и за вдъхновението, което е толкоз значимо за всеки реализатор. За нея то идва от любовта на публиката, от всичко това, което почитателите споделят с нея и от желанието им тя да участва в техния дом, мисъл и във вълшебните им моменти със своите части.

“Любовта и музиката за мен са неимоверно свързани. Любовта е музата... Болката, насладата от нея във всичките й аспекти “, приключва Мария.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР