Най-голямата и весела зимна пързалка в България беше открита днес

...
Най-голямата и весела зимна пързалка в България беше открита днес
Коментари Харесай

Най-голямата и весела зимна пързалка отвори врати днес в Камчия

Най-голямата и радостна зимна пързалка в България беше открита през днешния ден в Санаторно-оздравителния комплекс „ Камчия “. Повече от 200 деца и посетители вършиха пируети и комплицирани фигури с алените кънки в многофункционалната зала на Спортния комплекс. Специални посетители на откриването бяха Кирил Воронков и Лариса Нежньова – представители на Руския културно-информационен център в София, доста деца и техните родители. Първи на леда излязоха учениците от ЧСУ „ Юрий Гагарин “ в „ Камчия “, които имат забележителни умения с кънките.

Пързалката работи от през днешния ден до края на януари 2018 година – всеки ден от 8.00 до 20.00 ч., в това число и през идните почивни и празнични дни.

„ Леденият стадион “ е с размерите на хокейно поле - 60 х 30 метра или 1800 кв. метра синтетичен лед. Подготвени са и 200 чифта кънки с номера от 26 до 47. На пързалката работи инструктор, поддържа се непрекъсната температура от 20 градуса и са обезпечени удобна конюнктура, доста музика и въодушевление. И тази година са планувани фамилни и групови билети.

Пързалката е забавно място и за провеждането на детски празници, рождени и имени дни и други

„ Камчия “ предлага и още неповторими зимни атракции, които я вършат идеалното място за самостоятелна и фамилна почивка през зимата.

Незабравимо ще остане визитата в Авио-космическия център с Планетариум и галактическата капсула – аналог на кораба „ СОЮЗ – ТМА “. В цифровия планетариум може да се потопите в звездно 3-преживяване с разнообразната сбирка от филми, снимани от Обществото за сферично кино. Изключително забавен е и Музеят на неповторимите кристали, който съхранява красива сбирка от български кристали и минерали.
За феновете на спорта и здравословния метод на живот разполагаем са 50-метровият олимпийски басейн, модерните фитнес зали и сауни в Спортен комплекс „ Камчия “, а по този начин също и 25-метровия басейн в хотел „ Лонгоз “. В „ Радуга “ може да доведете приятелите си за игра или шампионат по боулинг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР