Най-голямата борса за криптовалути в света Binance спря депозитите и

...
Най-голямата борса за криптовалути в света Binance спря депозитите и
Коментари Харесай

Криптоборсата Binance временно спря депозитите и тегленията

Най-голямата борса за криптовалути в света Binance спря депозитите и тегленията на платформата си поради механически проблем. Информацията пристигна от основния изпълнителен шеф Чангпенг Джао, представен от Reuters.

Проблемът визира спот търговията на криптоборсата, която включва непосредствено закупуване или продажба на финансови принадлежности и активи като криптовалути, форекс, акции или облигации.

" Първоначалният разбор демонстрира, че съпоставящата машина е срещнала неточност в поръчка за прекъсване на придвижване ", уточни Джао и добави, че краткотрайното прекъсване на депозитите и тегленията е общоприета оперативна процедура.

Миналата седмица Binance разгласи, че стопира депозитите и тегленията в стерлинги или " Pound Sterling ", което бе месец откакто спря преводите в долари, без да даде причина за решението.

Прекратяването на обичайните валутни прехвърляния идва на фона на възходящите репресии против криптоборсата от страна на управляващите в Съединени американски щати.

Американското Министерство на правораздаването проверява Binance поради съмнения в пране на пари и нарушавания на глобите. Пpoyчвa се още дaли cлyжитeлитe нa Binance yчacтвaт и в тъpгoвия c вътpeшнa инфopмaция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР