Най-големият син на попфолк изпълнителката Кали – Георги, скандализира мрежата

...
Най-големият син на попфолк изпълнителката Кали – Георги, скандализира мрежата
Коментари Харесай

Синът на Кали втрещи мрежата със смущаващи кадри

Най-големият наследник на попфолк изпълнителката Кали – Георги, скандализира мрежата със смущаващи фрагменти.

Снимковият материал е със полов темперамент. Любопитна детайлност е, че дамата, с която си разменя милувки, е не коя да е, а една от най-новите звезди на българската хип-хоп сцена Виктория Тодорова, известна с псевдонима си Котенцето.

Един от извратените снимки е оповестен в профила на Георги в обществената платформа Инстаграм, а поредицата от фотоси в формалната страница на рап изпълнителката. Според осведомени Георги и Виктория имат връзки от напълно скоро, написа Телеграф.

Не инцидентен е и един от мненията под обявата на наследника на Кали – „ Намерихте се “. Новата световна двойка не е гледана с положително око, съгласно меломаните двамата се пробват да заформят скандал, което по-скоро ще предизвика отрицателни мнения, в сравнение с пожелания за щастлива и спокойна връзка.

На фрагментите те се целуват, а езиците им напълно съзнателно са завъртени към камерата. Вижда се бялото от очите им, което още повече усилва претенции резултат от Жоро и Котето.

Котенцето е една от най-желаните изпълнителки сега и несъмнено наличието й ще вдигне самочувствието на Георги. Преди време тя беше интимна с сътрудника си Марсо, само че двамата по този начин и не пожелаха да обявяват връзката си публично.

За певицата е ясно също, че е прекомерно млада и обича да сменя мъжете като носни кърпички.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР