Най-големият европейски талант Дени Авдия официално декларира участието си за

...
Най-големият европейски талант Дени Авдия официално декларира участието си за
Коментари Харесай

Най-големият европейски талант ще участва в Драфта на НБА

Най-големият европейски гений Дени Авдия публично заявява присъединяване си за Драфт 2020 на НБА. Това заяви самият той за ESPN, откакто е попълнил нужната документи по-рано през днешния ден.

" На първо място, НБА е най-хубавата лига в света. Има какво да се научи и също по този начин може да се получи голям опит ", сподели Авдия при оповестяването на решението.

" Ще бъде ужасно да надградя играта си към идващото равнище. Честно казано, не обичам да бъда сравняван с никого. Мисля, че всеки състезател има собствен личен път, умения и неща, които прави добре. И мисля, че просто желая да бъда най-хубавият Дени, който мога да бъда. Просто не желая хората да ме съпоставят с никого. Уважавам всички, само че желая да бъда себе си ", добави 19-годишният израелец.

Авдия е считан за сигурен участник на топ 10 в тазгодишния Драфт. Той прекара три години с Макаби (Тел Авив), добивайки значим опит в Евролигата. Освен това има два златни медала от европейски шампионати за юноши с Израел - от 2018 година и 2019 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР