Най-големият доставчик на Apple – Foxconn вече е започнал пробно

...
Най-големият доставчик на Apple – Foxconn вече е започнал пробно
Коментари Харесай

Стана ясно как вероятно ще изглежда iPhone 14 Pro

Най-големият снабдител на Apple – Foxconn към този момент е почнал пробно произвеждане на iPhone 14 Pro, което допуска, че Apple е финализирала дизайна му, защото минава към ранните стадии на произвеждане на устройството, съгласно информация на Taiwan Economic Times.

Foxconn ще създава моделите от по-висок клас на iPhone 14, до момента в който Luxshare, различен снабдител на Apple, ще се заеме с двата модела от по-нисък клас. В информацията се отбелязва, че Foxconn ще стартира пробно OEM произвеждане на iPhone 14 Pro, с цел да се увери, че може да създава устройството по стандартите на Apple, като се приготвя за всеобщо произвеждане по-късно през годината.

След започване на пробното произвеждане в заводът би трябвало да се съберат данни, с цел да се поправят аномалиите, да се оцени индустриалния развой и детайлите, които би трябвало да бъдат усъвършенствани.

Очаква се iPhone 14 и iPhone 14 Pro да се отличават със доста изменен дизайн, като се базират на носталгичните решения на дизайна с iPhone 4 и iPhone 5. Рендърите на iPhone 14 Pro Max, споделени от лийкъра на Apple Джон Просър, допускат по-дебел общ корпус и липса на издатина на камерата. Същите рендери допускат кръгли бутони за контролиране на звука и модифицирана решетка на високоговорителите.

Една от най-забележимите промени, за които се приказва, че ще настъпят в iPhone 14, е премахването на прореза. Множество клюки върдят, че Apple ще дебютира с един отвор и изрез във формата на дирек в горната част на екрана, където ще се обитават предната камера и системата TrueDepth камера за Face ID.

Очаква се линията на iPhone 14 да включва четири разновидността, в това число два 6,1-инчови и два 6,7-инчови модела. Актуализираната линия iPhone ще значи завършек на 5,4-инчовия iPhone " mini ", показан за първи път с iPhone 12. Наред с обновения дизайн се чака iPhone 14 да включва голям брой усъвършенствания на камерата, като 48-мегапикселова широкоъгълна камера, 8K видеозапис и усъвършенстван ултраширокоъгълен обектив.

В допълнение към подобренията на камерата и новия дизайн, iPhone 14 ще има усъвършенствана продуктивност и може да разполага с 8 GB RAM в моделите от най-голям клас - най-вече до момента в iPhone. Други клюки настояват, че iPhone 14 няма да разполага със слот за SIM карта, защото Apple се стреми да усили потреблението на технологията eSIM, и може да се предлага с до 2 TB памет.

Повече софтуерни новини може да прочетете .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР