Най-големите мачовци в Игри на волята в буквалния смисъл -

...
Най-големите мачовци в Игри на волята в буквалния смисъл -
Коментари Харесай

Гореща блондинка е жената на Гатьо от „Игри на волята“ СНИМКИ

Най-големите мачовци в " Игри на волята " в дословния смисъл - Гатьо и Николай, любят знойни хубавици, откри " България Днес ".



Бившият командос от специфичните елементи Пеньо Гатевски, по-известен като Гатьо, разкри половинката до себе си, която държеше надалеч от хорските очи. Русокосата майка на 6-годишните близнаци Младен и Рангел доби гласност от обща фотография със своя обичан Гатьо, която персоналният охранител разгласява за първи път и завоюва стотици поздрави и похвали за хубостта й.

Пловдивчанинът Гатьо е на 41 години и в армията има 150 скока с парашут. Участвал е във военни дейности, като е бил и на две задачи в Ирак. За него се знаеше, че е женен с две деца, само че дребен кръг от хора познаваше брачната половинка му.

В предаването до този миг Гатьо постоянно е твърдял, че е мъж, който държи на фамилните полезности и би дал всичко за своята обичана. Но чак в този момент здравенякът от племето на " Амазонките " се осмели да я покаже обществено. Но повече информация за русокоската липсва.
 Николай и Елена са неразделни Николай и Елена са неразделни


 Ето ги гаджетата на двама от любимците в

Неговият непосредствен сътрудник в риалити формата Николай Костадинов също може да се похвали с апетитна жена до себе си. Културистът, който отпадна от шоуто в предаването на 28 септември по медицински аргументи, люби красивата Елена. Двамата са дружно от повече от четири години и за разлика от Гатьо и неговата половинка показват обществено своята обич и обвързаност един към различен.

 Извън Извън " Игри на волята " по двойки, от ляво на дясно: Николай и Елена, Крум и Габриела, Гатьо и партньорката му.


Николай Костадинов е от София. Има трето място на европейски и пето място в международен шампионат по културизъм. Вдига 500 кг на лег преса и има най-големите крайници в България. Определя се като най-силния мъж в " Игри на волята ", само че в шоуто му се наложи да претърпи стабилен неуспех в комплект с Гатьо, откакто на едно от надпреварите (наречено " Мелницата " ) на плажа край Царево бяха избутани от силиконовата Мисис България 2020 Моника Николаева и бизнес дамата Виолета Стайкова. Двете имаха асистент от племето на " Старейшините ", с който стигнаха общо килограмите на Гатьо и Николай.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР