Най-фамозната, но и най-подигравана в социалните мрежи светска двойка Нина

...
Най-фамозната, но и най-подигравана в социалните мрежи светска двойка Нина
Коментари Харесай

Пиленцата от Монако предизвикаха фурор в Бургас СНИМКИ

Най-фамозната, само че и най-подигравана в обществените мрежи световна двойка Нина и Боби, по-известни като " Пиленцата от Монако " дойдоха в Бургас и незабавно се демонстрираха, а появяването им в морския град предстоящо провокира бурни реакции и възторг. Десетки почитатели не пропуснаха да се снимат с тях. 

Нина и Боби се изфукаха с топ кадър на брега на морето, в най-топ ресторанта на Бургас Dock 5. " Хапваме си вкусно и продължаваме да се любуваме на първокласния ни метод на живот в България ", написа Нина под фотография, която качи в профила си в обществените мрежи. 

Причината звездното семейство да е в Бургас, че пътуват за Слънчев бряг, където по техни изказвания имат апартамент, който отиват да ревизират в какво положение е след летния сезон. Нина сподели в стори само кой е комплексът, където има личен парцел, само че не и самото жилище. 

Припомняме, че Пиленцата от Монако, които настояват, че живеят в разкош, станаха за смях, откакто се появиха в народен ефир и демонстрираха жилището си в Пловдив, което действително беше много надалеч от " скъпото " и въобще не са толкоз заможни, колкото настояват.

Нина не пропусна да се щракне и на фона на морето, несъмнено, а нейният брачен партньор - " топ гъзарът на България ", се похвали с кадър от вкусотиите, които му сервират, написа show.blitz.bg.







 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР