Най-емблематичното турне идва с концерт в Севлиево на 9 септември

...
Най-емблематичното турне идва с концерт в Севлиево на 9 септември
Коментари Харесай

Севлиево е домакин на мегаконцерта Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour - Севлиево в подкрепа българските изпълнители

Най-емблематичното турне идва с концерт в Севлиево на 9 септември от 18:00 ч. в парк „ Казармите “, когато ще събере на една сцена най-успешните и обичани български реализатори.

На огромната сцена на „ Coca‑Cola The Voice Happy Energy Tour “ тази година ще излязат едни от най-успешните и обичани известни български реализатори - Криско, DARA, Billy Hlapeto и D3MO, Dara Ekimova, Тorino & Pashata, Михаела Маринова, RDMK, VICTORIA, DENI, DJ MASCOTA & mcP, чийто шлагери ще бъдат съпроводени от завладяващите танци на балет NOVA.

В турнето ще се включат и специфични гост-звезди от чужбина – рапърите от Северна Македония 2Bona, които са добре познати на българските почитатели с дуетната си ария с Криско „ GORILLA “ и шлагера си от последните месеци „ HIENA “.

Много игри, занимания и вълнуващи изненади ще чакат всички подранили почитатели още преди началото на всеки един от концертите, част от „ Coca‑Cola The Voice Happy Energy Tour ”.

Специално за феновете на завладяващите усети, които желаят да се впуснат в ритъма на музиката в най-свежата компания, Coca‑Cola Original Taste идва в новa компактна рециклируема опаковка от 300 ml, с цел да освежава музикалните фенове по време на концертите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР