Най-елементарното обяснение е, че винаги на финала на реденото на

...
Най-елементарното обяснение е, че винаги на финала на реденото на
Коментари Харесай

Вражески огън или сериозни проблеми: Атанас Атанасов отговаря на ново напрежение при десните

Най-елементарното пояснение е, че постоянно на финала на реденото на листите има някой, който е неудовлетворен. Опитвам се с екипа да наредим листите по този начин, че да е най-добре. Подписвам листите и ще си понеса отговорността. След изборите ще свикаме нашия народен орган и всеки ще носи отговорност, в това число аз. Това съобщи ръководителят на ДСБ ген. Атанас Атанасов.

На въпрос дали лидера на листата на „ Демократична България ” (ДБ) за 24-ти МИР Цецка Бачкова, Атанасов изясни, че е поделено сред трите партии в Демократична България и акцентира, че лидер там е Владислав Панев от „ Зелено придвижване ”, а втори е „ известният блогър ” (той е общински консултант в София) Иво Божков.
 Листата на Демократична България за парламент не беше призната в Стара Загора с неповторимо съображение Листата на " Демократична България " за парламент не беше призната в Стара Загора с неповторимо съображение
Листата с кандидат-депутати за 47 Народно заседание на " Демократична България - Обединение " за 27 МИР не беше призната. Става въпрос за Ст...

Готов съм да се извиня на всеки един, който се е засегнал от мои дейности, сподели Атанасов пред Нова телевизия с увещание, че всичко, което е правил, е с цел да има демократичната общественост оптимално необятно посланичество.

Държавата е в рецесия, това ли е най-важното, сподели най-после Атанасов.

Лидерът на ДСБ е убеден, че за Мария Касимова-Моасе за поданството ѝ не е правилно и че това е опит на Вътрешна македонска революционна организация да ги виждат. А за Лозан Панов Атанасов разяснява, че „ обективно намира кусурите на своите съперници ”. Той не се съгласи със „ спекулативното заглавие ” от медия, която работи за ГЕРБ – че Лозан Панов подлага на критика Румен Радев, че не е положил старания за ръководство с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Беше му посочено, че, само че Атанасов настоя да се прочете и чуе изявлението на Панов пред Радио „ Свободна Европа ”. П.

С ГЕРБ няма да приказваме, още занапред да е ясно, съобщи водачът на ДСБ. „ Политическата рецесия, в която се намира страната, е резултат от 12-годишното ръководство на ГЕРБ ”, акцентира той. Атанасов вижда към 100 депутати на ГЕРБ и Движение за права и свободи в идващия парламент, останалите депутати (140) ще са на партии, които желаят да ги изместят. Трябва да намерим общ език – рецесиите изискват постоянно държавно управление и парламент, е неговата позиция.
 Трус в Демократична България Методи Лалов упрекна в дерибействане Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева Трус в " Демократична България " Методи Лалов упрекна в дерибействане Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева
Направих го, с цел да има обществен диалог, а подобен в организацията липсва. Христо Иванов, Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева явно рабо...

Ще би трябвало да търсим ярка персона за министър председател, с цел да преведе България през тези провокации, показа Атанасов, само че без имена. „ Ако беше елементарно, нямаше да ни се падне на нас. Ще се оправим с тази задача, тъй като виждаме, че сме единомишленици с тези хора и освен с тях ”, заключи водачът на ДСБ политическата обстановка.

Атанасов обърна внимание и за потребността от енергийна тактика, откакто Бойко Борисов за 12 години една енергийна мощ не е направил. Против АЕЦ „ Белене ” сме, само че можеше да има консенсус за нови мощности на площадката на АЕЦ „ Козлодуй ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР