Най-добрият тенисист на България изпраща 2021 година със смесени чувства

...
Най-добрият тенисист на България изпраща 2021 година със смесени чувства
Коментари Харесай

ВИДЕО: Когато Гришо побесня срещу Надал

Най-добрият тенисист на България изпраща 2021 година със смесени усеща в професионален проект. Българинът имаше своите хубави и неприятни моменти на кортовете, само че позитивното за Григор бе това, че продължи да играе в огромни мачове от АТП тура.
През предходната година Гришо имаше опцията да се изправи против един от най-великите в историята на тениса - Рафаел Надал. Григор имаше " шанса " да срещне Краля на клея на един от обичаните му шампионати - този в Монте Карло, който испанецът е печелил 11 пъти в кариерата си.
, взимайки единствено два гейма в целия мач. Играта на българина изобщо не спореше, като това видно го изнервяше. Емоциите за Григор взеха връх при изгубена точка за втори пробив за Надал във втория сет.
След като загуби разиграването и изостана с 0:3 гейма във втората част, . Българинът рядко си разрешава да изпуска нервите си по сходен метод, само че при толкоз слаба игра - и то в толкоз значим мач против Надал - ракетата на Гришо разумно пострада.
След мача стана ясно, че . Това ненапълно изясни слабата игра на българина през целия мач, само че и доста малко тенисисти в света са способни да се опълчват на Надал на клей. По-късно (подробности четете в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР