Най-добрият спортист за 2017 г. Григор Димитров иска по-успешен сезон

...
Най-добрият спортист за 2017 г. Григор Димитров иска по-успешен сезон
Коментари Харесай

Григор Димитров си пожела още по-големи успехи за 2018 г.

Най-добрият състезател за 2017 година Григор Димитров желае по-успешен сезон за идната година. Той си пожела " да радва още повече България ", включвайки се с видеообръщение в церемонията по връчването на премиите.

" Здравей, България. Съжалявам, че не мога да съм у дома и да получа премията, само че имам доста тежки тренировки в последните седмици, сготвям за идната година, с цел да ви веселя още повече ", сподели тенисистът във видеообръщение от Маями, където се готви за новия сезон.

Световният №3 печели за повторно премията, откакто беше определен за най-хубав и през 2014 година

" Това значи доста за мен, да съм определен за №1 за повторно. Желая огромни триумфи и на останалите, дано се запазят без травми. Благодаря на моите родители, на целия ми екип, без тях нямаше да съм тук ", сподели още Димитров.

Неговият приз получи майка му Мария Димитрова. " Винаги съм горда с триумфите на Григор, освен тази година. Да, в този момент в действителност те са по-големи, само че както се споделя " очаквай непредвиденото ". Победата тази година е доста изстрадана, възприятието е прелестно, когато си направил нещо с толкоз огромен труд ", сподели майката на Димитров.

Тя пожела още по-големи триумфи на сина си, " които ще дойдат след невероятната поддръжка и религия в него ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР