Най-добрият приятел на Владимир Пелов – покойният Мико Петков, чийто

...
Най-добрият приятел на Владимир Пелов – покойният Мико Петков, чийто
Коментари Харесай

Приятелят на Пелов Мико Петков – особено жесток престъпник, известен като Убиеца от Рогозен

Най-добрият другар на Владимир Пелов – починалият Мико Петков, чийто блок е отцепен от полицията в Ботевград, е известен с прозвището Убиеца от Рогозен.

На 4 юни 2009 година по изключително нечовечен метод той е умъртвил 54-годишен мъж и 77-годишната му майка в дома им в селото, след което е откраднал огромно количество пари и златни украшения.

Мъжът е открит и арестуван в град Вълчедръм след дълготрайно следствие от Дирекция “Противодействие на общата престъпност”, Областните дирекции на Министерство на вътрешните работи във Враца и Монтана и психолози. Арестът е осъществен до момента в който се подготвял за идващото си закононарушение.

В хода на следствието е събрана информация, че той е причинител на поредност от улични грабежи на територията на столицата. Мъжът е бил много нападателен и нанасял побой на пострадалите.

“Труд” научи, че когато го задържали, служителите на реда са обискирани същия апартамент и вилата му край Ботевград, където са намерили военен боеприпас от модифицирани револвери, пушки и патрони.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР