Най-добрият приятел на Джулиана Гани я забърка в забавен гаф

...
Най-добрият приятел на Джулиана Гани я забърка в забавен гаф
Коментари Харесай

Антон Стефанов изпусна Джулиана Гани

Най-добрият другар на Джулиана Гани я забърка в занимателен гаф на сцената на влиятелни награди. Това се случи минути откакто силиконката беше отличена като Модна икона на годината. Статуетката на пловдивчанката беше връчена от журналиста Антон Стефанов, който реши да импровизира за формалните фотоси и да я вдигне на ръце.

Секунда по-късно залитна и двамата се озоваха на земята. Гани, която беше с дълга вечерна рокля с голяма цепка, бързо прикова погледите, само че се изправи с усмивка.

" Когато тази жена се появи, някои органи на мъжете губят земното притегляне и получават други размери, тъй като тя в действителност е фантастична, сексапилна и макар че е майка на две деца, тя продължава да побърква всички с сексапил, разсъдък и хубост “, сподели Стефанов преди да сътвори зрелищното осъществяване.

Самата Джулиана изясни, че към този момент си разрешава по-шармантен тип единствено на публични събития, а в всекидневието към този момент залага на спортно-елегантна визия. Организатор и водещ на Наградите за мода, шоу и бизнес е дизайнера Красимир Недялков, а събитието събра в НДК целия елит.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР