Най-добрият ни тенисист Григор Димитров изпълни своята голяма цел за

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров изпълни своята голяма цел за
Коментари Харесай

Вече и официално: Григор ще играе на финалите в Лондон


Най-добрият ни тенисист Григор Димитров извърши своята огромна цел за 2017 година. Българинът публично беше разгласен като участник във финалния Мастърс на АТР другия месец в Лондон.

Заедно с него класиране за последния за годината шампионат си обезпечи и четвъртият в света Марин Чилич. Двамата се възползваха от загубата на Сам Куери в първия кръг на шампионата във Виена.

Димитров заслужи присъединяване си измежду осемтте най-хубави с титлити на Мастърса в Синсинати и триумфите на шампионатите в Бризбейн и София.

Останалите сигурни участници във финалния Мастърс са международният номер 1 Рафаел Надал, швейцарският ас Роджър Федерер, Александър Зверев от Германия и австриецът Доминик Тийм.

Белгиецът Давид Гофен и испанецът Пабло Карено Буста са любимци за последните две места за шампионата, кйто ще се организира сред 12 и 19 ноември.

Все още не е ясно дали Димитров ще пази купата си в София. Решение по въпроса има, само че то ще бъде оповестено на 31 октомври. Това декларира спортният министър Красен Кралев.

" Всички българи го желаят, а и Григор получава нужния заряд от страсти и обич в София, с цел да започва още по-успешен сезон следващата година ", добави спортният министър.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР