Най-добрият ни състезател Владимир Илиев направи най-силното си състезание от

...
Най-добрият ни състезател Владимир Илиев направи най-силното си състезание от
Коментари Харесай

Владимир Илиев с най-добро класиране за сезона

Най-добрият ни играч Владимир Илиев направи най-силното си съревнование от началото на сезона в Световната купа по биатлон, като приключи 13-ти в преследването на 12,5 км в Оберхоф (Германия). В тежките условия за пукотевица българинът позволи единствено една неточност на първата си пукотевица, което му разреши да завоюва 18 позиции по отношение на резултат си от спринта в петък. Илиев финишира на 1:31.8 зад спечелилия Кантен Фийон Майе (Франция), който направи две наказателни обиколки, още веднъж на първа пукотевица.

Победата в днешния ден безусловно му бе подарена от руснака Александър Логинов, който позволи три неточности в последната си пукотевица. Преди това спечелилият от спринта смъкна 14 от първите си 15 цели, само че неуспехът на последна пукотевица го изпрати на петата позиция.

Пред него на второ място се класира Себастиан Самуелсон от Швеция, а норвежците Тарей Бьо и Стурла Холм Легрейд взеха решение с заключителен спринт разногласието за третото място. Той бе спечен от някогашния притежател на огромния бистър глобус Бьо.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР