Най-добрият ни боксьор при професионалистите Кубрат Пулев ще бъде специален

...
Най-добрият ни боксьор при професионалистите Кубрат Пулев ще бъде специален
Коментари Харесай

Кобрата е готов за деца: Ще бъда перфектен баща

Най-добрият ни боксьор при експертите Кубрат Пулев ще бъде специфичен посетител в новото издание на ток шоуто „ Търси се “, тази неделя от 11:00 ч. по bTV. За първи път в телевизионния ефир Кобрата ще покаже персоналните си страсти, ще се срещне с хората от най-близкото му обграждане и ще отговори на провокации, които ще покажат силата му, както в спорта, по този начин и в заниманието.

Една от най-големите изненади за първенеца по бокс ще бъде срещата му с различен състезател от международен сан – футболната легенда Христо Стоичков. Двамата са близки другари от дълги години и споделят една и съща обич – тази към България. „ Възхищавам се на смелостта му и на това, че в никакъв случай не се отхвърля, когато има цел! “, споделя Стоичков за своя другар. Самият Кубрат ще показа, че единственото, което е над бокса в неговия живот, това е България.

Водещите Нели и Меги ще го срещнат и с най-близкия му човек – неговия брат Тервел Пулев, който ще опише за огромната си любов към Кубрат.

„ Още от дребни ние сме орисани от нашия татко да станем боксьори. За мен Кубрат е образец, който последвам в живота си. Въпреки че наподобява недопечен, сериозен и леден, в него живее едно огромно дете – кротко, обилно и откровено “, признава Тервел. Той ще разкрие, че една от огромните недостатъци на брат му са неговите племенници – тримата синове на Тервел и по този мотив ще пожелае на брат си скоро да има свои деца, които да възпитава по собствен метод.

„ Готов съм да бъда татко още от 30-годишен. Аз ще бъда съвършен татко, сигурен съм “, споделя Кубрат в студиото на „ Търси се “.

За великодушното му сърце и огромното му другарство ще опише и един от най-близките му другари - Самер, на който Кубрат избавя живота. За силата на душeвността, има ли боязън у него и какво е да се изправиш пред гибелта – тези страсти ще показа и самият боксьор.

В „ Търси се “ феновете ще видят Кубрат Пулев и във вихъра на националните танци дружно с девойки от фолклорна групировка „ Хоро “. Той ще извърши и предизвикването на своите племенници – да застане на челна стойка в студиото на „ Търси се “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР