Най-добрият български тенисист Григор Димитров запазва 29-та си позиция в

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров запазва 29-та си позиция в
Коментари Харесай

Григор Димитров запазва 29-то място в ранглистата, лек прогрес за Адриан Андреев

Най-добрият български тенисист Григор Димитров резервира 29-та си позиция в международната класация при нейното последно възобновяване тази седмица.

За последно първата ни ракета игра по време на Australian Open, където бе спрян в третия кръг от бъдещия първенец Новак Джокович.

По проект Григор трябваше да се завърне на корта още през тази седмица по време на АТР 250 шампионата в Монпелие, Франция, само че взе решение да отдръпна поръчката си и по този начин ще го забележим след седмица на АТР 500 конкуренцията в Ротердам.

Димитър Кузманов и Александър Лазаров, които имаха съществена заслуга за триумфа на България в Купа " Дейвис " против Нова Зеландия и изкачването в Световна група I, също резервират позиции, като Кузманов започва новата седмица под №192, до момента в който Лазаров е 301-ви.

От българите единствен Адриан Андреев прави лек напредък през тази седмица, като третата ни ракета се изкачва с три места до №201 в подреждането на АТР. През миналите седем дни Адриан взе присъединяване на Чалънджъра в Кобленц, Германия, където загуби в осминафиналите от Максимилиан Мартерер.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР