Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграе тази вечер двубоя

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграе тази вечер двубоя
Коментари Харесай

Димитров и Руусувуори откриват програмата на централния корт във Вашингтон в четвъртък

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграе довечера дуела си от осминафиналите на шампионата от сериите АТР 500 на твърди кортове във Вашингтон, Съединени американски щати.

Съперник на първата ни ракета, който е подложен под №5, ще бъде финландецът Емил Руусувуори, а мачът посред им ще открие програмата на централния корт в 19:00 часа българско време.

Това ще бъде общо трета среща сред Димитров и Руусувуори, като до този миг българинът няма изгубен сет против този противник, като го надигра по-рано тази година във втория кръг на Ролан Гарос, а малко по-късно и в откриващия кръг на конкуренцията в Куинс, Англия.

При нова победа Григор ще се класира за четвъртфиналите във Вашингтон за едвам повторно в кариерата си след 2013-а година, когато бе спрян точно в огромната осмица от германеца Томи Хаас.

Припомняме ви, че през този сезон

В същото време пък Емил Руусувуори трябваше да изиграе един мач допълнително за разлика от българина, защото не е измежду поставените тенисисти. В първия кръг финландецът надигра Констант Лестиен от Франция с 6:4, 6:4, а във втория отстрани №10 в схемата Йошихито Нишиока от Япония след 6:7(5), 6:4, 6:2.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР