Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграе тази вечер от

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграе тази вечер от
Коментари Харесай

Очаквайте: Григор срещу Пабло Кареньо Буста

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграе довечера от 22,00 часа наше време последния си мач от Група " Пийт Сампрас " на Финалния шампионат на ATP в Лондон. Съперник на хасковлията е испанецът Пабло Кареньо Буста, който се включи в надпреварата като запаса, заменяйки сънародника си Рафаел Надал. Световният №1, който напоследък има проблеми с коляното, загуби първия си мач от белгиеца Данид Гофен, след което се отдръпна от шампионата.

Димитров към този момент си обезпечи присъединяване на полуфиналите, като в първите си две срещи записа победи против австриеца Доминик Тийм и Давид Гофен. Кареньо Буста пък загуби от Тийм. Григор има 2 победи от 4 мача против кареньо Буста, като и двете му провали от испанеца са на клей.

Полуфиналните двойки към този момент са ясни, само че все пак дуелът довечера не е напълно без значение, защото победа ще донесе на Димитров нови 200 точки за ранглистата. Утре Димитров ще се изправи на полуфиналите от 22,00 часа българско време против американеца Джак Сок. Победи през днешния ден и на следващия ден ще изкачат най-хубавия ни тенисист на третото място в международната класация.
Гледайте онлайн всички тенис шампионати от веригите ATP 1000, 500, както и определени от ATP 250 по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 Изявите на Григор Димитров от веригите ATP 1000, 500 и 250 може да следите онлайн по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР