Докато бившият президент Доналд Тръмп присъства на дипломирането на сина

...
Докато бившият президент Доналд Тръмп присъства на дипломирането на сина
Коментари Харесай

„Другото лице“ на Доналд Тръмп получава одобрението на Мелания на дипломирането на Барън на фона на мълчалив случай с пари

Докато някогашният президент Доналд Тръмп участва на дипломирането на сина си Барън в петък, той извърши „ добре модернизиран дарба да разделя своето очевидно и прочувствено положение и реакции ", сподели специалист по езика на тялото.

На фона на правосъдния развой против него в Манхатън, който упреква магната за недвижими парцели във подправяне на бизнес досиета в опит да се скрие заплащане на сума от 130 000 $ на изпълнителката за възрастни Сторми Даниелс и го упреква в 34 закононарушения, Тръмп е посочил „ признаци на кипящ яд, злобно възмущение и безсилие, породени от отчаяние “, сподели Джуди Джеймс пред Mirror.

Съдия Хуан Мърчан, който ръководи процеса, позволи почивен ден от производството в петък, с цел да може някогашният президент да участва на дипломирането на Барън от академията Оксбридж в Уест Палм Бийч, Флорида, със брачната половинка си Мелания.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Доналд Тръмп прави неуместна неточност, до момента в който обърква личните си наказателни процеси по време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР