Най-добрият български тенисист Григор Димитров излиза във втори двубой от

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров излиза във втори двубой от
Коментари Харесай

„Мачкай, Гришо“: Димитров влиза в опасни води срещу неудобен опонент на Australian Open

Най-добрият български тенисист Григор Димитров излиза във втори дуел от тазгодишното издание на Откритото състезание на Австралия (Australian Open). Хасковлията ще се изправи против французина Беноа Пер на 1/32-финалите, откакто към този момент се оправи с Иржи Лехецка.
Епизод номер 3 от съперничеството сред Димитров и Пер
Мачът сред Димитров и Пер е трети на корт номер 3, където програмата стартира в 02:00 часа българско време, което значи, че се чака хасковлията да излезе на корта след 06:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за триумф в интерес на Гришо е 1,19, до момента в който за победа за Пер е 5,50.

До момента 56-ият в света французин и 28-ият в международната класация българин са се срещали общо три пъти. Последният от тях е в Токио през 2015 година, когато Пер печели с 2:1 сета. Първият път е от 2012 година на US Open - триумф с 3:1 за французина. Между тях - през 2013 година, Димитров печели с 2:1 в Стокхолм на полуфиналите и след това печели шампионата.



Така се е затвърдила наклонността до този миг никой от двамата да не успее да завоюва без да даде сет на съперника в директните им мачове. Разбира се, повече сетове значат и повече геймове, изключително във формат 3 от 5, какъвто е за Големия шлем. Коефициентът за над 34,5 гейма в мача е 1,95, до момента в който за под 34,5 е 2,00.
Димитров против Беноа Пер: Прокълнат ли е първият сет в мачовете им
Любопитен факт е, че в мачовете сред Григор и Беноа единствено един път се е случило, който вземе първия гейм, след това да завоюва и мача. Това е по този начин при последната им среща в Токио. Ставката за това Димитров да завоюва първия сет в този им мач е 1,35, до момента в който за триумф в интерес на Пер в първата част е 3,60.

Гришо е огромният любимец на експертите и анализаторите за този дуел. Коефициентите на efbet за триумф с прецизен резултат в интерес на българина са надлежно 2,05 за 3:0, 3,65 за 3:1 и 6,60 за 3:2.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Григор Димитров - Беноа Пер по ТВ: Къде да гледаме мача от Australian Open?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР