Най-добрият български тенисист Григор Димитров гори от нетърпение да започне

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров гори от нетърпение да започне
Коментари Харесай

Сияещият Гришо: Не мога да сваля усмивката от лицето си

Най-добрият български тенисист Григор Димитров гори от неспокойствие да стартира присъединяване си на финалите на ATP в Лондон. Първата ни ракета ще започва в понеделник против австриеца Доминик Тийм. Срещата е от 16:00 часа българско време.

Гришо настройки мерника, плаши противниците

„ Нямам самообладание да пристигна понеделник. Не мога да смъква усмивката от лицето си. Това е като осъществен сън за мен. Тази година реализирах доста положителни резултати. Имаше доста върхове и падения и като си направя равносметка, хубаво е, че стигнах до този стадий. Този път съм тук и желая да извлека максимума “, сподели българинът, припомняйки, че преди няколко сезона бе доста покрай класиране, само че не съумя.

„ Този шампионат е доста по-различен от всички останали. Контрастът е голям, само че в същото време виждаш познати играчи. Интересно е. Всичко е доста добре проведено – качваш се на дребна лодка, идваш на корта, а арената е впечатляваща, провокира благоговение ", долълни той.

"Великолепната осмица " е на старт, финалното шоу в тениса стартира!

„ Целта ми е да надвивам. Побеждавал съм всички в Лондон с изключение на Роджър Федерер, това е доста положително. Тук не съм единствено за присъединяване, а да дам най-хубавото от себе си. Всеки мач ще значи доста за мен. Във всеки мач ще дам 100%. Това важи и за останалите състезатели, тъй като всеки желае да печели. Няколко гейма ще създадат разликата. Всички сме правили верните неща, с цел да сме тук. Конкуренцията ще е огромна ", сподели още Гришо.

Гришо театралничи до трофея от Лондон

„ Няма да се пробвам да върша нещо друго. Просто е – имаш същия корт и играеш против съперници, против които постоянно си играл. Форматът е друг, само че това не значи, че всичко се трансформира ", съобщи българинът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР