Най-добрият български сноубордист - Радослав Янков, не успя да се

...
Най-добрият български сноубордист - Радослав Янков, не успя да се
Коментари Харесай

Радослав Янков: Грешката си беше моя, второто ми спускане не бе добро

Най-добрият български сноубордист - Радослав Янков, не съумя да се класира за финалите на Световната купа в Банско. 

" Много ме е гняв, не съумях да направя второто си втурване задоволително положително и бързо, с цел да се наредя на финалите. Всичко е до каране, шансът е в едно друго време, оказва помощ или не. Грешката си беше моя. Трасетата се забавят след каране и не могат да се вършат сметки сред първото и второто втурване. Второто ми втурване беше по-слабо съпоставяне с това на другите състезатели, там идва разликата "

" Усещам поддръжката, атмосферата е приповдигната. Радвам се. Имаме и други състезатели в тима, всички разчитаха на мен, в случай че се получи - получи, в случай че не доста хора са разочаровани. Това си е някаква тежест. Ще се боря на следващия ден в идващия старт "

" Изненадан съм, че са съумели да създадат трасето по този начин добре. Последните дни валеше дъжд, доста хора мислеха, че надпреварата ще бъде анулирано. Пистата е твърда, изненадващо твърда, което е добре, тъй като изискванията би трябвало да са идентични за всички. Яд ме е, че няма да мога да карам пред родна аудитория и в главното съревнование "

" Момчетата са млади, надъхани. Трябват им повече стартове във времето и съм сигурен, че ще реализиран доста. Хубавото е, че в случай че в единия ден не се получат нещата, то на другия ден имаш късмет за изява. Искам да натисна към този момент спусканията и да вляза във финалите. Мисля, че през днешния ден ще има изненади. Трасето е забавно. Сигурен съм, че ще има друг победител от последните стартове ", приключи Радослав Янков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР