Най-добрият български състезател по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой ще

...
Най-добрият български състезател по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой ще
Коментари Харесай

Мартин Чой с нов отбор

Най-добрият български играч по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой ще кара за нов тим в Световния шампионат за устойчивост през 2024 година. Пилоът ще бъде част от словашкия " Maco Racing Team ", дружно с хърватина Мартин Вугринец и с японеца Такеши Ишизука.

" Maco Racing Team " ще взе участие за 22-ри път в Световния шампионат по устойчивост, като досега има доста сцени и класирания в топ 5. През предходната година тимът, който употребява мотоциклети Ямаха, приключи на шесто място в крайното класиране, а задачата тази година е позицията да бъде усъвършенствана или най-малко непокътната.

" Щастлив съм да споделя за новия си тим " Maco Racing Team ", с който ще вземам участие през целия сезон на Световния шампионат за устойчивост в категория EWC. Благодаря на Мартин Кузма за доверието! ", сподели Чой след формалното оповестяване на водачите за 2024.

Сезонът започва на 20 април със надпреварата " 24-те часа на Льо Ман ". После следват конкуренциите " 8-те часа Спа " на 8 юни, " 8-те часа на Сузука " на 21 юли и " 24-часа Bol D’or " на 14 септември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР