Най-добрият български боксьор в се завърна в България за първи

...
Най-добрият български боксьор в се завърна в България за първи
Коментари Харесай

Кубрат Пулев от България: Нямам политически амбиции, чувствам се като на 19

Най-добрият български боксьор в се завърна в България за първи път след . Кобрата съобщи на Летище София, че няма чувството да е направил нещо доста огромно:
" Много фотоси с хора си направих на слизане от самолета. Не усещам, че съм направил огромна работа, само че шоуто беше доста огромно. Бях определен за първия в тежка категория, който е на " Триад ". Противникът не беше на моето равнище, победих за България. Не считам, че е чак толкоз огромно достижение, само че въпреки всичко. Боксът не е на назад във времето, а в противен случай. Преживяването беше друго, почти си е бокс, просто по-мръсен бокс, тъй като има повече битка и клинчове ", сподели Пулев първоначално и добави:
" Напълно е действително да получа още веднъж късмет за международната купа, тъй като съм в десетката на тежка категория в света. Един-два мача другата година и считам, че третият път ще пристигна. Повечето неща в живота ги върша по-накрая, за какво тогава да не взема и купата в края на кариерата ми? Чувствам се като на 19, супер съм и се усещам доста мощен и зареден. Когато съм квалифициран, здрав и без травми, нещата се случват по друг метод - работя върху нови неща, да вземем за пример върху удара с дясна ръка, тъй като ми беше дълго време контузена ".
Кобрата разкри и че е разговарял с уредниците на " Triad Combat " по отношение на вероятно събитие в България:
" Преговаряме с нови съперници, приказвах с " Триад " да създадат сходно шоу в България. И те желаят по целия свят да вършат събития. Смятам, че април-май следващата година е изцяло действително да направя един боксов мач. Любовта се дава капка по капка и в спорта е по същия метод, всичко си идва малко по малко. В професионалния бокс нещата не са на един въпрос и отговор. Има доста ползи и класация, в която си има стъпала, с цел да се стигне до върха. Не е въпрос някой да се опасява да се бие, даже за този ми мач се отхвърлиха двама души - Витор Белфорт и Жуниор дос Сантос. Пак споделям, че се веселя, че дребна България беше на такава сцена и победи безапелационно, нищо че съперникът не ми беше на равнището ".

" Имам още какво да дам на България и на бокса, Кубрат няма политически упоритости и ще оказвам помощ с каквото мога на всички. Хората в Щатите ме спираха на всички места и ме подкрепяха. Все отново се бих с повторен международен първенец, само че не е на моето равнище. Равносметката е, че не би трябвало да съм толкоз самоуверен и смел, а от време на време да споделям " не ". Когато отида неопитен, като в борбата с Джошуа, аз съм си отговорен и давам отговор единствено пред себе си ", сподели за край Кубрат Пулев.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР