Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев официално е част от екипа

...
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев официално е част от екипа
Коментари Харесай

Кубрат Пулев подписа с легендарен промоутър на боксови величия

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев публично е част от екипа на една от най-големите промоутърски организации "Топ Ранк ". Кобрата е подписал контракт с една от най-влиятелните персони в бойните спортове и в частност с бокса - 87-годишния Боб Аръм, а за договорката се похвалиха в обществените мрежи персонално от организацията.

ESPN прецизира, че Аръм и "Топ Ранк " ще се грижат за ползите на Пулев взаимно с Epic Sports на Ивайло Гоцев, който провежда елиминационния двубой в "Арена Аремец " в София против Хюи Фюри. Също по този начин се оповестява, че Кобрата ще взе участие в главното събитие на галавечер на "Топ Ранк " през март, която ще бъде предавана по ESPN в международен мащаб.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Top Rank Boxing (@trboxing) на Дек 8, 2018 в 2:55 PST

Боб Аръм е бил управител на именити бойци като Мохамед Али, Мани Пакяо, Оскар де ла Оя, Шугар Рей Ленърд, Джордж Форман и Ивендър Холифийлд. На 7 декември пък боксовата библия - списание "Ринг " - сложи на 10-о място измежду боксьорите в тежка категория Пулев.

Той е формален кандидат за купата на IBF, владеене сега на Антъни Джошуа, само че борба към момента не е избрана. Първо британецът би трябвало да отбрани пояса си на WBO през април 2019-а, след което да се проследят договарянията за възможен дуел против Дионтей Уайлдър (или Тайсън Фюри) и чак тогава ще се мисли за наложителната отбрана на колана на IBF.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР