Най-добрият български боксьор и неговият следващ съперник Франк Мир в

...
Най-добрият български боксьор и неговият следващ съперник Франк Мир в
Коментари Харесай

Кобрата значително по-тежък от битката с Джошуа, но по-лек от Франк Мир

Най-добрият български боксьор и неговият идващ противник Франк Мир в Triad Combat се качиха на формалния кантар преди борбата между тях. Очаквано Мир се оказа по-тежък от Кобрата, само че разликата сред двамата не е толкоз огромна, колкото се предполагаше в началото.
Първи на кантара се качи Франк Мир, който закова стрелката на кантара на 122,1 кг. Мир е малко по-тежък от последния си мач. След това на кантара се качи и Кубрат Пулев, като тежеше 115,6 кг - или с над 6 кг повече от последния си мач с Антъни Джошуа преди година.
След кантара двамата се изправиха лице в лице, като имаше провокации и от двете страни. Кубрат одобри обстановката с усмивка и даже подаде ръка за привет към Мир, който обаче не му отвърна и двамата не се поздравиха. Българинът предвижда, че ще завоюва борбата и съобщи на микрофона сбитото " единствено бокс ".

ПРЕДИ КАНТАРА:
След близо година Кубрат Пулев още веднъж ще се качи на кръга, само че този път в триъгълна форма за дисциплината Triad Combat, която смесва правила от бокса и Смесените бойни изкуства (ММА). Негов противник в тази борба ще бъде американецът Франк Мир, който е ММА войник и се състезава в най-силната дивизия - UFC.
Първоначалният противник на Кобрата трябваше да бъде Витор Белфорт, само че той се отхвърли от багра и неговото място бе заето от Мир. 40-годишният българин има 30 мача на професионалния кръг, само че за пръв път ще се бие в мач в подобен формат, който разрешава удари и от смесените бойни изкуства.
При последния си мач с Антъни Джошуа Кубрат Пулев тежеше малко под 109 кг. Ще бъде любопитно да се види какво е тежестта на Кобрата съвсем година след борбата за международната купа. Франк Мир е с близо 10 кг по-тежък - най-малко по отношение на последния му пердах.
.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР