Най-добрите кулинари в сезон 5 на Hell’s Kitchen България защитиха

...
Най-добрите кулинари в сезон 5 на Hell’s Kitchen България защитиха
Коментари Харесай

Цветомира се завръща със специална роля в Hell’s Kitchen

Най-добрите кулинари в сезон 5 на Hell’s Kitchen България опазиха мястото си в кухнята на началник Виктор Ангелов след победа над четирима от най-успешните готвачи от миналогодишния сезон на шоуто.

В Кухнята на Ада още веднъж се завърнаха победителката Валентина, приключилата на второ място Виктория и двама от най-обичаните участници - Мариела и Камен. Станислав, Виолета, Кристиан и Васил се сблъскаха с компликации при започване на вечерната резервация, само че съумяха да наваксат и да завоюват борбата в последната минута, с помощта на съвършените си десерти. Триумфът на черните куртки беше повода началник Ангелов да не се раздели с нито един от тях. Пред най-хубавите 4 обаче предстоят още комплицирани тествания по пътя към огромния край, който ще се организира на 16-и май.

 

В идващия епизод в шоуто ще се завърне любимката на феновете – Цветомира от Враца. Тя ще има специфична роля – да разсъни Станислав, Васил, Виолета и Кристиан преди тестването им с караваните на Hell’s Kitchen. Този път на кулинарното полесражение черните куртки ще срещнат своите съперници от златния тим. Къци, Роксана, Виктория, Мирослава и Емануел ще готвят против най-хубавите 4, а по-късно ще се изправят против тях и във вечерната резервация. Отборът, който загуби, ще би трябвало да се раздели с един от своите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР