Най-добрата футболистка на България за 2021 и 2022г Симона Петкова

...
Най-добрата футболистка на България за 2021 и 2022г Симона Петкова
Коментари Харесай

Симона Петкова с нов гол за край на сезона в Швейцария

Най-добрата футболистка на България за 2021 и 2022г Симона Петкова още веднъж означи гол за своя Аарау. Във втори следващ мач тя вкарва на някогашния си тим Йънг Бойс, като този път се разписа при загубата с 2:3 в мача-реванш от плейофната фаза на швейцарското състезание, игран в Берн, който бе и финален за този сезон въобще. В 42-та минута, при върната топка обратно, Петкова отиде да пресира вратарката на домакините, принуждавайки я да сгреши, и с прекрасен удар с левия крайник в опразнената врата откри резултата. 
 Най-добрата българска футболистка Симона Петкова с първи гол за новия си тим Аарау Най-добрата българска футболистка Симона Петкова с първи гол за новия си тим Аарау
Двата отбора си размениха по още един гол през втората част, и дуела се реши след продължения, в които Йънг Бойс съумяха да вкарат нови 2 гола и завоюват. Нашенката игра до последния съдийски сигнал. 

С този си гол, българската националка има на сметката си 5 попадения. Припомняме, че тя претърпя интервенция през месец юли предходната година и се завърна в игра при започване на 2023. От присъединението си към Аарау през зимния трансферен прозорец, Симона стартира всички мачове като титуляр и способства за реализиране задачите на тима си.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР