Най-честният вариант при така създаденото парламентарно представителство е да има

...
Най-честният вариант при така създаденото парламентарно представителство е да има
Коментари Харесай

Волгин прогнозира: При нови избори партията на Слави ще е първа политическа сила

" Най-честният вид при по този начин основаното парламентарно посланичество е да има предварителни избори. Всичко останало - някаква изнасилена коалиция или експертен кабинет вид " Беров " - ще бъде цялостна порнография.
Моята прогноза е, че в случай че има предварителни избори, те ще бъдат извоювани от Слави Трифонов. Колкото и да беснеят жълтопаветните сноби, " ИТН " ще усилва електоралната си тежест ", във Facebook.
 При над 61% броене: ГЕРБ дърпа пред партията на Слави, Вътрешна македонска революционна организация остава под чертата При над 61% броене: ГЕРБ дърпа пред партията на Слави, Вътрешна македонска революционна организация остава под чертата
Парламент с шест партии и обединения, а не със седем – това сочат резултатите при броене на 61.08 % от протоколите, показан...
" Ако не беше стигматизацията, която " умнокрасивата " общественост, която е показана в целия политически и политологически набор, постановяваше върху Слави Трифонов в продължение на години, той още в този момент можеше да бъде победител.
А аз в действителност се учудвам на самочувствието на всякакви " интелектуалстващи " лица да дават безапелационни оценки на гласоподавателите на която и да е политическа мощ.
Смешно е от " висотата " на това, че си изкарал триседмичен онлайн курс в някой третоспепенен университет в някой недодялан западноевропейски град, да се правиш на " съдия на политическата грациозност ". Малко повече невзискателност би трябвало. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР