Най-богатият човек на света Елън Мъск е провел личен разговор

...
Най-богатият човек на света Елън Мъск е провел личен разговор
Коментари Харесай

Намесиха Мъск, че разговарял с Путин за ядрено оръжие. Той: Не е вярно, само за космос сме говорили

Най-богатият човек на света Елън Мъск е провел персонален диалог с съветския президент Владимир Путин. В него стопанинът на Кремъл е декларирал пред създателя на " Тесла ", че " няма да се поколебае да употребява нуклеарни оръжия, с цел да отбрани анексираните области в Украйна ".

Според Vice News Мъск е разговарял с геополитическия анализатор Иън Бремър, пред който разкрил, че Путин " е решен да завоюва войната непременно ". Разговорът сред Мъск и съветския президент се бил провел преди няколко седмици, за да бъде открито спокойно споразумяване на спора. Такова е най-малко изказванието на самия Бремър в една от обществените медии.

По думите му Путин е бил подготвен да седне на масата за договаряния, само че при изискване, че " Крим бъде приет за съветска територия ".

В собствен туит обаче Мъск отхвърли да е провеждал подобен диалог с Владимир Путин.

В продължение на 24 години към този момент върша седмичен преглед на геополитиката по света. Винаги съм бил прям в анализите си, без боязън и в никакъв случай не съм фаворизирал някого. И тази седмица не е изключение. От много време се удивлявам на Мъск като бизнесмен, съумял да промени света, и съм го заявявал обществено. Но той не е специалист по геополитика, написа Бремър в Туитър.

След въпрос в обществената мрежа дали изнесената информация от Vice News дава отговор на истината, Елън Мъск отговори негативно, и посочи, че е разговарял с президента на Русия един-единствен път, и това е станало преди 18 месеца. Тогава тематиката им на диалог била за Космоса.

Дали обаче Мъск споделя истината, остава мистерия.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР