Най-актуалният роден рапър Христо Петров - Ицо Хазарта, ще гастролира

...
Най-актуалният роден рапър Христо Петров - Ицо Хазарта, ще гастролира
Коментари Харесай

Ицо Хазарта забива новия си хит в Пловдив на Разпети петък

Най-актуалният роден рапър Христо Петров - Ицо Хазарта, ще гастролира в Пловдив точно на Разпети петък. Той ще показа тази вечер в локален нощен клуб новата си ария " Само споко ", изпълнявана в дует с Valentina, отдадена на пандемията от ковид и политиката около нея. Според първите мнения това ще бъде един от шлагерите на лятото.

Парчето е в обичайния за Хазарта бъзикарски жанр: " Проверявам чекмеджето - нЕма никой. / Само на кантара има забележими резултати. / Добър вечер, елементарни въглехидрати. / Като цяло, допускам, разполагаш с огледало. / Погледни го - е това е антитяло. / Чуй ги по какъв начин интелигентно спорят. / Имам възприятието, че отново ще ни затворят... / Обществото желае да остане във леглото и да спи надълбоко ". Сред мощните обществени послания се чуват и обособени изречения от гласовете на Слави Трифонов, Бойко Борисов и Иван Костов.

Клипът на парчето пък се заиграва с концепцията за постоянно продължаващата пандемия, като той е разположен в една версия на 2035 година, в която не престават локдауните, а хората се приспособяват към живот на беднотия и неглижиране на личното тяло, до момента в който роботи на РЗИ обикалят, с цел да ревизират дали се съблюдават ограниченията.

" Та по този начин, госпожо, чакаме имунитета. Споко, ей, къде е 2035-а ", гласи финалният рефрен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР