Най-актуалните продукти и услуги за къмпинг, караванинг и свободно време

...
Най-актуалните продукти и услуги за къмпинг, караванинг и свободно време
Коментари Харесай

Къмпинг и Караванинг Експо 2022 гостува във Варна с много изненади и награди за посетителите

Най-актуалните артикули и услуги за къмпинг, караванинг и свободно време ще бъдат показани във Варна този уикенд в границите на ревюто Къмпинг и Караванинг Експо 2022. Повече от 20 компании ще се включат в събитието, проведено от Camping.bg, което ще се организира на открития паркинг на Varna Mall от 13 до 15 май с вход свободен за всички варненци и посетители на морската столица.

На Къмпинг и Караванинг Експо 2022 за първи път във Варна ще бъдат показани нови модели кемпери на водещи марки в сектора. Дебют измежду изложителите ще създадат създадените в Добрич ремаркета и каравани и представителите за България на товарни бусове и шаси кабини.

Вече е традиция част от Къмпинг и Караванинг Експо да бъде представянето на коли за туризъм и свободно време на международни марки от Германия и Франция. Сред участниците в ревюто ще бъдат още дистрибутори на лодки, мотори за лодки и аксесоари, които ще създадат по-комфортна и незабравима всяка морска отмора или лятно премеждие.

В продължение на три дни посетителите ще могат да се допрян до най-новите модели палатки, съоръжение за офроуд и къмпинг туризъм, в това число покривни палатки, туристически столове и маси, облекла и аксесоари за къмпинг и спортове навън, приключенска литература и доста други потребни джаджи за летните вечери край морето, в планината или на вилата. Ваканционно населено място Албена и Община Варна също ще бъдат част от Къмпинг и Караванинг Експо – Варна 2022.

В рамките на събитието всеки клиент ще може да получи копие от новия Къмпинг справочник на България за 2022 година Една от изненадите на събитието е лотария с доста награди. Сред тях са 50 двойни билета за кино, обезпечени от Varna Mall, и огромната премия – нощувка в къмпинг " Къпиновски манастир “ за двама възрастни. Късметлиите ще имат удоволствието да гостуват с палатка, кемпер или каравана в един от най-хубавите къмпинги в България. Тегленето на печелившите ще се организира в последния ден на ревюто – 15 май, неделя, като присъединяване в томболата не е обвързано с покупка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР