Навярно сте чували, че някои предмети са неподходящи за подарък.

...
Навярно сте чували, че някои предмети са неподходящи за подарък.
Коментари Харесай

Защо не се подаряват часовници? Ето какво гласи поверието

Навярно сте чували, че някои предмети са несъответствуващи за подарък. Поверието гласи, че нож, празно портмоне, сапун и часовник не се подаряват. И до момента в който за празното портмоне е елементарно да се досетите, че символизира безпаричие и недостиг, което го прави несъответствуващ подарък, то евентуално се чудите за какво не се подаряват часовници ? Съществуват доста тълкувания на този въпрос, написа ТрафикНюз.

Някои хора имат вяра, че часовници те отброяват времето ни на този свят и че подарявайки часовник, обричаме получателя му на злощастие, акцидент, болест или даже на летален край.

Друг отговор на въпроса за какво не се подаряват часовници се крие в схващането, че часовникът притегля демоните и носи неприятен шанс.

Трети смятат, че подаряването на часовник е неприятна прокоба, вещаеща разлъка сред поднасящия и получаващия подаръка. Това прави часовника извънредно несъответствуващ за подаряване сред другари, в фамилията и изключително сред съпрузи.

А какво да извършите, в случай че получите часовник като подарък?

След като към този момент знаете за какво не се подарява часовник, евентуално ще бъдете обезпокоени, в случай че получите подобен като подарък. Не се тормозете, има по какъв начин да противодействате.

Подарете на индивида, поднесъл ви часовника, нещо в подмяна. Така ще платите за него и той няма да бъде подарък за вас.

Не приемайте остарял часовник от хора, които не познавате и чиято орис ви е незнайна. Може да споделите, че сходна остаряла движимост се предава единствено на близки в фамилията от потомство на потомство.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР